Puursales

Sales Vacatures, Sales Consultant, Sales Tips: daarom Puur Sales

Sales Detachering

Meer resultaat met Sales Detachering

Wij zetten alleen die professional bij je in die een juiste klik heeft met de organisatie en jullie doelen weet te behalen.

Werving en Selectie Sales

De sales kanidaat die het verschil maakt

Je wilt de basis van jouw salesafdeling uitbreiden met een sales professional die bij jou de juiste snaar weet te raken.

Interim Sales

Krachtige focus - meer resultaat

Een goede interim sales heeft zijn sales specialisme. Door specifieke ervaring en kennis behaalt hij meer succes.
Laatste vacatures
Recente vacatures

Puur Sales voor Professional Sales

De meest succesvolle salesteams worden gebouwd met Sales professionals; High Performance Sales. Met sales die bereid zijn continu te leren en zich te verbeteren. Samenwerken is hierbij cruciaal. Want samen bereik je sales doelen!

echte sales

Wij als Puur Sales richten ons op de echte Sales professionals in de markt. Mensen die sales ZIJN, die het salesbloed door hun aderen hebben stromen. Zij die de kwaliteiten hebben om op soepele wijze met anderen in contact te treden en een vertrouwensrelatie op te bouwen. Zij weten als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen. Zo kunnen ze hun gesprekspartners meenemen in een gezamenlijke reis naar een voor alle partijen betere oplossing.

De ideale organisatie voor Sales professionals

Bij echte Sales professionals horen High Performance Opdrachtgevers. Organisaties die succesvol zijn door te bewegen en te leren door te experimenteren. Juist bij middelgrote organisaties valt er voor Sales professionals iets te leren én te presteren.

Daarom richten wij ons op díe organisaties die groot genoeg zijn om het verschil te maken. En klein genoeg om wendbaar te blijven en de sales professional een uitdagende plek te bieden.

Puur Sales

Puur Sales bestaat uit succesvolle ondernemers met ervaring in sales, management, psychologie. En met passie voor de mens als de grootste bron van succes.

Ieder succesvol proces bestaat uit 5 stappen. Dit geldt zeker ook voor een sales proces én voor een werving en selectie proces. Daarom hebben we het V5-Sales Matching Proces ontwikkeld.

V5 Sales Matching Proces


 

 

Events
Onze klanten
OTYS Recruiting Technology