Puursales

Sales Werving en Selectie

Werving en Selectie in Sales vraagt een intensieve benadering. Je neemt immers geen genoegen met gemiddelde sales. Zij brengen je organisatie niet daar waar je haar hebben wilt. Om de echte Sales Professionals uit de markt te vinden en te bewegen een overstap te maken, is een meer dan gemiddelde aanpak nodig.

  • Een mismatch kost de hoofdprijs: een slecht werving- en selectietraject kost (los van de gemiste opbrengsten en de nodige irritatie), gemiddeld een jaarsalaris!
  • 30% solliciteert binnen 4 maanden weer: Weet u dat 30% van de kandidaten die via een regulier sollicitatie-traject is aangenomen, binnen vier maanden weer gaat solliciteren?
  • 45% oriënteert op andere baan: In de huidige arbeidsmarkt is op dit moment 45% van de mensen zich aan het oriënteren op een andere baan!Kwaliteit in Sales werving voorop

In de kern gaat het bij het werven en selecteren van Professional Sales altijd over KWALITEIT, SNELHEID en INVESTERING: opdrachtgevers willen de beste kandidaat die morgen kan beginnen en waarbij de search zo min mogelijk mag kosten. Herkenbaar?

Wij geloven dat kwaliteit altijd wint. Daarom staat KWALITEIT bij ons in alles wat we doen centraal. Wij bieden alleen “gecertificeerde” kandidaten die aansluiten op minimaal 80% van de wensen van onze opdrachtgevers.

Kwaliteit door het V5 Sales Matching Proces

Om kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij het V5 Sales Matching Proces ontwikkeld. Dit bestaat uit vijf processtappen: VINDEN, VERDIEPEN, VERBINDEN, VERLEIDEN en VERBETEREN.

Het V5-Sales Matchin Proces garandeert kwaliteit én vraagt een behoorlijke investering qua tijd. Een gemiddeld traject, van de start tot en met de afronding, duurt drie maanden. Met als resultaat: een langdurige winstgevende match!

Contact over onze Sales Werving en Selectie?

 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR
Laatste vacatures
Recente vacatures