Puursales

Interim Sales bij jou

Er zijn situaties waarin het wenselijk is om een interim Sales professional een team te laten aansturen. Tijdens veranderprocessen of bij tijdelijke afwezigheid van een eigen salesmanager bijvoorbeeld. Onze professionals zijn goed opgeleid en hebben ervaring binnen commerciële (internationale) organisaties. Ze gaan doelgericht de uitdagingen van jouwsalesorganisatie aan.


Een interim sales professional die bij je past

Puur Sales zorgt voor een ervaren interim sales professional die de juiste resultaten realiseert. De keuze van de professional wordt in overleg nauwkeurig bepaald. Hierbij zijn ervaring, doel van de opdracht en de gewenste periode belangrijke uitgangspunten. De interim salesmanager kan in deze taken voorzien:

  • Mede bepalen van de commerciële strategie
  • Samenstellen en bespreken van de pipeline per accountmanager
  • Optimaliseren van het salesproces
  • Leiden van salesmeetings
  • Coachen van accountmanagers bij hun dagelijkse werkzaamheden

 

Overtreffen van verwachtingen

Het laten leiden van een verkoopteam door een interim sales professional geeft een kwalitatieve impuls aan het totale verkoopteam. Bij alle opdrachten die zij uitvoeren ligt de focus op jullie resultaten. Onze professionals voelen zich mede-eigenaar van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures