Puursales

kandidaten

Waar sta jij nu in jouw carrière? Wat wil je nog leren? Worden jouw prestaties goed beloond? Haal je nog steeds genoeg plezier uit jouw werksituatie? Iedere sales professional zal zichzelf deze vragen vroeg of laat stellen. Dat geldt in ieder geval voor de kandidaten waar wij bij Puur Sales graag mee werken. Onze visie is dat de tevredenheid van high performance sales potentials gebaseerd is op drie pijlers: Leren, Presteren en Genieten (LPG).

Wij werken met kandidaten die op VWO, HBO en op MBO-niveau acteren. Maar een gedegen opleiding en een sterk cv met schitterende referenties zijn voor ons niet allesbepalend. Wij gaan er vanuit dat 60% van jouw succes wordt bepaald door wie jij als mens bent. Ben jij een doorzetter of niet? Hoe graag wil jij leren en succesvol zijn? Wat zijn jouw talenten en motivatoren? En welke omgeving met welke uitdagingen heb jij nodig om jouw ideale LPG te kunnen realiseren?

Als Puur Sales verbinden we ons graag met sales talenten en accountmanagers bij wie het salesbloed door de aderen stroomt. Wij richten ons op degenen met de kwaliteiten om op soepele wijze met anderen in contact te treden. Kun jij als sales professional achterhalen welke vragen en onzekerheden er schuilgaan achter die ene cruciale vraag van een potentiële klant? En kun je dan ook de best mogelijke oplossing bieden? Dat is sales! Met jou komen wij graag in contact.

Wil je ook meer weten over ons?

 

Sales opdrachtgever

Al meer dan 20 jaar activeren we salesafdelingen, maken ze meer toekomstbestendig en flexibel. Het doel is meer resultaat: succes!

Wij weten dit iedere keer weer te realiseren door de juiste sales professional te koppelen aan jouw afdeling. We verbinden op waarden, competenties en talenten. Hierdoor weten we dat een match een succesvolle is.

Meer over onze Werving en Selectie Sales

 

Sales kandidaat

Wij begeleiden je graag in je loopbaan als accountmanager of manager sales. We doen dit door de ideale match te maken tussen jouw cv en sales vacatures. We hebben altijd meerdere vacatures voor accountmanagers en managers sales.

We stellen je soms onverwachte vragen en gaan altijd een spade dieper dan je waarschijnlijk gewend bent. We willen je namelijk leren kennen. Weten waar jij je drive vandaan haalt, waar je plezier in hebt en waar je succesvol bent.

We gaan graag het gesprek met je aan!

Naar alle sales Vacatures


 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR
Laatste vacatures
Recente vacatures