Puursales

Sales Kandidaten

Zonder goede professional sales kandidaten hebben wij geen blijvend tevreden opdrachtgevers. Ons succes halen we daardoor uit blijvend tevreden kandidaten. Dat is voor Puur Sales gewoon! Want jij als kandidaat bent net zo goed een klant als een opdrachtgever dat is.

Vacatures


Jouw tevredenheid gebasseerd op Leren, Presteren en Plezier hebben

Iedereen stelt zich wel eens de volgende vragen: Waar sta ik nu in mijn carrière? Wat heb ik nog te leren? Worden mijn prestaties wel voldoende beloond? Kan ik op een andere plek nog meer plezier hebben? Onze visie is dat de tevredenheid van een kandidaat daardoor gebaseerd is op drie pijlers: leren, presteren en plezier hebben.

Hoe moet de volgende stap in jouw sales carrière eruit zien? Puur Sales gelooft dat jouw talenten, motivaties en levenservaringen jouw succes bepalen. Wat wil en kun je echt bereiken?

Het Sales Ambitiegesprek

Om dit goed in kaart te brengen, heb je gesprekspartners nodig die passie hebben voor mensen. Daarbij is een jarenlange ervaring in de business, sales, management en kennis van psychologie onontbeerlijk. En dat hebben wij!

Daarom hebben wij het ambitiegesprek ontwikkeld. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kwalificeer je dan als Professional Sales. Of te wel High Performance Sales (Manager) en meld je aan voor een ambitiegesprek. Direct reageren op één van onze vacatures kan natuurlijk ook.


 

Exclusieve Sales Network

Puur Sales gelooft in een exclusief netwerk van Sales(managers)- en Accountmanagers. Een netwerk van Professional Sales. Met sales die willen en kunnen groeien, bereid zijn continu te leren en het verschil willen maken.

Deze exclusieve groep willen we verder helpen in hun carrière. Een carrière waarin continu leren, presteren en plezier maken centraal staan.

  • Wij helpen je met een ambitiegesprek om richting te geven aan jouw carrière.
  • Wij helpen je op het juiste moment een nieuwe deur in jouw carrière voor je te openen.
  • We begeleiden je naar succes.
  • Wij ontwikkelen het kennisplatform voor sales, zodat je kunt blijven leren en ontwikkelen.

 

 

 

Laatste vacatures