Puursales

Sales Opdrachtgevers

Ons succes halen we uit blijvend tevreden opdrachtgevers. 100% tevredenheid door iedere keer weer de verwachtingen te overtreffen. Gaat dat niet een beetje ver? … Nee, voor Puur Sales niet.


Mobiliseren van Sales Kandidaten door echte gesprekken

Wij richten ons op dé Sales professionals in de markt. Zij zijn succesvol en worden gekoesterd daar waar ze werken. Hierdoor zijn ze niet actief bezig met een volgende carrière stap. Het is daarom complex om deze Sales professionals te vinden en als kandidaat te mobiliseren.

Zij willen gevraagd worden en in een “echt gesprek” bewust geraakt worden door een professionele gesprekspartner die hen een stap verder helpt.

Puur Sales begeleidt opdrachtgevers én kandidaten gedurende het gehele search-, selectie- en onderhandelingsproces EN helpt kandidaten en opdrachtgevers tot succes te komen!

De beste Sales Professional bij jou in huis

Ben je op zoek naar een Sales(manager)-, accountmanager, dan kun je gebruik maken van de kennis en kunde op het gebied van search van onze consultants en het traject volledig uitbesteden. Puur Sales verdiept en verbindt proactief de beste kandidaten in de markt met onze opdrachtgevers. Wij kennen de markt, de High Performance Sales en de onderlinge verhoudingen, waardoor wij het vertrouwen krijgen van zowel onze opdrachtgevers en kandidaten.

Dit kan door een sales professional binnen te halen via Werving en SelectieDetachering of Deta-vast

 

Sales Matching vraagt om uitgekiend proces

Onze ervaring is dat het matchen van die ene top sales- en accountmanager een uitgekiend proces vraagt. Een proces uitgevoerd door professionals die goed zijn in sales en management. Kennis hebben van psychologie en met een ervaren business pet op vlot de business van opdrachtgevers kunnen doorgronden.

Wij maken het verschil met onze planmatige, resultaatgerichte aanpak en de bijzondere samenwerking die we aangaan. Hierdoor slagen we er telkens in onze opdrachtgevers blijvend tevreden te maken. En dat is waar we het voor doen: blijvend tevreden opdrachtgevers.

Weten hoe onze Sales Professionals jou succesvol laten zijn?

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR