Puursales

Opdrachtgevers

Nederland telt bijna twee miljoen ondernemingen. Daarvan behoren er ruim 60.000 tot het middenbedrijf. Naar onze overtuiging zijn vooral dát de organisaties die de ‘BV Nederland’ vooruitbrengen. Want deze bedrijven zijn groot genoeg om echt impact te hebben en klein genoeg om wendbaar te blijven. Met deze ondernemingen bouwen we graag samen aan de allerbeste salesteams.

Puur Sales opereert voornamelijk in de ICT en de maakindustrie. De overeenkomst tussen al onze opdrachtgevers is dat het bedrijven in ontwikkeling zijn. Er zit beweging in. Onze klanten zijn lerende organisaties die bereid zijn in te spelen op veranderingen in de markt. Simpelweg omdat ze waarde willen blijven toevoegen. En dat maakt hen toekomstbestendig.

Door onze ruime ervaring kunnen wij als Puur Sales snel schakelen van een helicopterview naar een intensieve close-up op bedrijven en hun behoeften. Zo kunnen wij ons op alle niveaus inleven in een onderneming. Wat speelt er binnen de organisatie? Waar zit de kern van de behoefte aan nieuwe sales mensen? Wij gaan graag samen de diepte in. Speciaal daarvoor hebben wij ons V5-Sales Matching Proces ontwikkeld.

Een andere overeenkomst tussen onze opdrachtgevers is dat het blijvend tevreden klanten zijn. Wij doen dan ook ons uiterste beste om keer op keer de verwachtingen te overtreffen. Puur Sales verdiept en verbindt proactief de beste kandidaten in de markt met onze opdrachtgevers. Wij kennen de markt, de high performance sales professionals en de onderlinge verhoudingen.

Weten hoe onze sales professionals bij jou succesvol worden?

 

Mobiliseren van Sales Kandidaten door echte gesprekken

Wij richten ons op dé Sales professionals in de markt. Zij zijn succesvol en worden gekoesterd daar waar ze werken. Hierdoor zijn ze niet actief bezig met een volgende carrière stap. Het is daarom complex om deze Sales professionals te vinden en als kandidaat te mobiliseren.

Zij willen gevraagd worden en in een “echt gesprek” bewust geraakt worden door een professionele gesprekspartner die hen een stap verder helpt.

Puur Sales begeleidt opdrachtgevers én kandidaten gedurende het gehele search-, selectie- en onderhandelingsproces EN helpt kandidaten en opdrachtgevers tot succes te komen!

De beste Sales Professional bij jou in huis

Ben je op zoek naar een Sales(manager)-, accountmanager, dan kun je gebruik maken van de kennis en kunde op het gebied van search van onze consultants en het traject volledig uitbesteden. Puur Sales verdiept en verbindt proactief de beste kandidaten in de markt met onze opdrachtgevers. Wij kennen de markt, de High Performance Sales en de onderlinge verhoudingen, waardoor wij het vertrouwen krijgen van zowel onze opdrachtgevers en kandidaten.

Dit kan door een sales professional binnen te halen via Werving en SelectieDetachering of Deta-vast

 

Sales Matching vraagt om uitgekiend proces

Onze ervaring is dat het matchen van die ene top sales- en accountmanager een uitgekiend proces vraagt. Een proces uitgevoerd door professionals die goed zijn in sales en management. Kennis hebben van psychologie en met een ervaren business pet op vlot de business van opdrachtgevers kunnen doorgronden.

Wij maken het verschil met onze planmatige, resultaatgerichte aanpak en de bijzondere samenwerking die we aangaan. Hierdoor slagen we er telkens in onze opdrachtgevers blijvend tevreden te maken. En dat is waar we het voor doen: blijvend tevreden opdrachtgevers.

Weten hoe onze Sales Professionals jou succesvol laten zijn?

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures