Puursales

Professional Sales

Bij Puur Sales draait het om sales. Onze naam verklapt het al. Maar niet zomaar sales, High Performance Sales! We zijn wars van iedereen die zich salesmanager of accountmanager noemt zónder de juiste drive, kennis, ambitie en instelling. Want bij sales draait het altijd, overal en alleen om Professional Sales. Dit is het enige dat een organisatie helpt haar salesdoelen te behalen (tenzij het je aan komt waaien natuurlijk).


Wat is professional sales?

Professional Sales is duidelijk te onderscheiden van sales in zijn algemeenheid. Bij professionele salesmanagers en accountmanagers is sales a-way-of-life. Het zit in je bloed en je laat het niet achter als je naar huis gaat om het om stipt 9 uur 's morgens weer op te pakken.

Je salestargets zijn ook in het weekend je targets. Je klanten of prospects zijn je dierbaar ook buiten kantoortijden. Een professional sales is geen veredelde bezorgen die gemaakte salesafspraken naloopt op zijn dagelijkse 'koffieronde'.

 

Sales Dienstverlening

Een hele set aan talenten, motivaties en ervaringen maakt je tot een professional sales (of niet). We hebben een Sales Assessment ontwikkeld waarmee we objectief meten of iemand het in zich heeft een succesvolle professional sales te zijn of worden.

Met ons V5-Sales Matching Proces  weten we die zeldzame professional sales aan je organisatie te koppelen. Of jou als zeldzame professional sales te koppelen aan die organisatie waar jij ultiem tot bloeien komt.

Met deze twee tools ondersteunen we onze drie vormen van dienstverlening:

Detachering       Werving en Selectie      Sales Assessment 

 

Recente vacatures
inMidden - Nederland

Trots op onze Kandidaten, Klanten en Business

Doorzetten, volhouden ... dat is sales!

Samen Plezier hebben

Werken met Passie, leven met Passie, alles uit jezelf halen

Meer resultaat door samenwerking