Puursales

Professional Sales

Bij Puur Sales draait het om sales. Onze naam verklapt het al. Maar niet zomaar sales, High Performance Sales! We zijn wars van iedereen die zich salesmanager of accountmanager noemt zónder de juiste drive, kennis, ambitie en instelling. Want bij sales draait het altijd, overal en alleen om Professional Sales. Dit is het enige dat een organisatie helpt haar salesdoelen te behalen (tenzij het je aan komt waaien natuurlijk).


Wat is professional sales?

Professional Sales is duidelijk te onderscheiden van sales in zijn algemeenheid. Bij professionele salesmanagers en accountmanagers is sales a-way-of-life. Het zit in je bloed en je laat het niet achter als je naar huis gaat om het om stipt 9 uur 's morgens weer op te pakken.

 

Sales Dienstverlening

Een hele set aan talenten, motivaties en ervaringen maakt je tot een professional sales (of niet). We hebben een Sales Assessment ontwikkeld waarmee we objectief meten of iemand het in zich heeft een succesvolle professional sales te zijn of te worden.

Met ons V5-Sales Matching Proces  weten we die zeldzame professional sales aan je organisatie te koppelen. Of jou als zeldzame professional sales te koppelen aan die organisatie waar jij ultiem tot bloeien komt.

Met deze twee tools ondersteunen we onze drie vormen van dienstverlening:

Detachering       Werving en Selectie      Sales Assessment 

 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR