Puursales

Sales Assessment

Met het speciaal door Puur Sales en zusterbedrijf Spot On You ontwikkelde assessmentmodel maken wij talenten en motivaties zichtbaar. We kijken we naar de impact van levenservaringen en onderzoeken gedrag, vaardigheden en kennis. Samen bepalen deze elementen of een kandidaat sales in het bloed heeft en wat wel en niet ontwikkelbaar is. Hierna maken we inzichtelijk of de kandidaat ook als persoon werkelijk past binnen het high performance salesteam dat onze opdrachtgever voor ogen heeft.

De sales professionals op wie wij ons richten, hebben zich al bewezen bij hun werkgever. Maar de grote vraag is altijd weer of hun kwaliteiten ook binnen de context van jouw organisatie optimaal tot hun recht komen. Daar komen wij achter met ons diepgaande assessment.

Het is gebruikelijk dat men bij selectiegesprekken vooral kijkt naar het gedrag, de kennis en vaardigheden van een potentiële kandidaat. Die zijn immers waarneembaar! Bij Puur Sales kijken we dieper. In ons sales assessment leggen we de nadruk op levenservaring, talenten en motivaties. Uit onderzoek blijkt dat die drie onderdelen samen voor meer dan 60% bepalend zijn voor het succes van een kandidaat.

Onze assessments kunnen op teamniveau worden gecombineerd om helder te krijgen of er een uitgebalanceerd high performance team staat of hoe we dit samen kunnen creëren.

Meer informatie?

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures