Puursales

Over Puur Sales

Puur Sales is een kenniscentrum voor sales. We maken opdrachtgevers nog succesvoller, want Professional Sales zijn een belangrijke voorwaarde voor goede resultaten. We zijn gedreven door resultaat en hierdoor overtreffen wij keer op keer de verwachtingen. Wij werken voor opdrachtgevers die dynamisch willen zijn, wendbaar, willen veranderen en weten dat je dit alleen doet met High Performance Sales: de top in sales uit de Nederlandse arbeidsmarkt.


De beste sales kandidaten zoek je niet, die ken je

De beste kandidaten moet je niet zoeken, je moet ze kennen. Het gaat niet om de grootte, maar om de kwaliteit en de kracht van ons netwerk. Wij kennen al onze Sales professionals, het zijn de toppers uit de markt. Plezier in het werken staat bij hen voorop. Ze willen leren en vastgestelde doelstellingen behalen. Ze zijn flexibel, hebben lef en een grote mate van zelfvertrouwen.

Voor een belangrijk gedeelte wordt vanuit dit netwerk van kandidaten de vacatures bij opdrachtgevers naadloos ingevuld.

Altijd gaan voor de meest waardevolle match

Het komt voor dat er geen geschikte kandidaten in ons netwerk aanwezig zijn. Dan zoeken we middels headhunting. Door de jaren heen is headhunting bij Puur Sales uitgegroeid tot een volwassen instrument om bedrijven en Sales professionals bij elkaar te brengen. De juiste persoon op de juiste plek is immers van groot belang.

Zo maakt Puur Sales de meest waardevolle match door een duidelijke meerwaarde te leveren aan onze opdrachtgevers en aan onze kandidaten.

Kernwaarden van Puur Sales


 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR