Puursales

Over Puur Sales

Puur Sales wil impact hebben. Wij willen de ‘BV Nederland’ vooruithelpen en meebouwen aan ondernemingen die het verschil kunnen maken. Puur Sales is er voor hen die willen leren, vernieuwen en groeien. Wij zijn enorm gedreven, resultaatgericht én mensgericht. Samen met onze klanten en sales professionals gaan wij voor het hoogst haalbare.


Duizend plaatsingen

Het team van Puur Sales bestaat uitsluitend uit vakmensen met ruime ervaring op het gebied van sales & bedrijfskunde, headhunting & recruitment en human resources & psychologie. Naast dat wij gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor inmiddels ruim duizend plaatsingen bij onze tevreden klanten, heeft ieder van ons persoonlijke ervaring met het succesvol neerzetten en uitbouwen van bedrijven en met het begeleiden van succesvolle commerciële organisaties, teams en carrières.

Bij Puur Sales weten we dus hoe het is om salesteams aan te sturen. We begrijpen als geen ander wat ervoor nodig is om de commerciële slagkracht van een bedrijf te vergroten. Door de meerwaarde die wij leveren op het vlak van management, sales en consulting zijn wij serieuze sparringpartners van directies. Wij gaan voor langdurige en exclusieve samenwerkingen. We bouwen graag mee aan high performance commerciële teams waarmee een bedrijf kan doorgroeien naar de volgende fase.

 

Kernwaarden

Wij werken samen om sales professionals nieuwe inzichten en inspiratie te geven. We zijn trots op wat we bereikt hebben en pakken graag nieuwe uitdagingen aan. Waar wij kansen zien, gaan we daar als team volledig voor. We zijn doorzetters. We houden niet van stilzitten, zijn altijd serieus aan het werk maar vieren ook graag onze successen.

  • Doorzetten
  • Trots
  • Passie
  • Plezier
  • Samenwerken 


Neem contact met ons op voor meer informatie

 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures