Puursales

Onderdeel van de Profsgroep

Puur Sales is onderdeel van de Profsgroep. Hierdoor zijn wij in staat multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties uit te voeren. De Profsgroep is een betrouwbare en betrokken partner, bestaande uit meerdere specialistische bedrijven met bewezen kennis en ervaring op het gebied van consultancy, projectmatige inzet, detachering en het recruiten van professionals. De toegevoegde waarde van onze professionals en van het complete dienstenpakket van de Profsgroep, resulteert in optimale service naar de klant, doordat zij elkaar aanvullen.


 


Acutec

Acutec is hét detacheringsbureau in de techniek. We ervaren het belang van engineers en ingenieurs bij iedere bemiddeling. En we laten hún belang moeiteloos samenkomen met de wensen van onze opdrachtgevers. We zijn persoonlijk, betrokken, direct en doelgericht. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouw, ondergrondse infra en civiel. Hierdoor spreken we jouw taal en weten we snel de ideale match te maken.

Acutec


Spot on You

Organisaties die beter op veranderingen willen inspelen hebben mensen nodig die dat kunnen. We zien dat mensen die nieuwe en lastige situaties effectief aangaan, mensen zijn die willen leren. Spot on You helpt mensen dus niet te veranderen van A naar B, maar leert ze in een presterende leerhouding te komen. En leren doe je niet in een trainingslokaal, maar vooral in de praktijk. Daarom begeleiden wij leidinggevenden in wat in hun praktijk actueel is voor hun presteren. En dat doen we 24/7!

Spot on You

 

 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures