Puursales

Onderdeel van de Profsgroep

Puur Sales is onderdeel van de Profsgroep. Hierdoor zijn wij in staat multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties uit te voeren. De Profsgroep is een betrouwbare en betrokken partner, bestaande uit meerdere specialistische bedrijven met bewezen kennis en ervaring op het gebied van consultancy, projectmatige inzet, detachering en het recruiten van professionals. De toegevoegde waarde van onze professionals en van het complete dienstenpakket van de Profsgroep, resulteert in optimale service naar de klant, doordat zij elkaar aanvullen.


 


Interface Search

Executive search via Interface Search. Werving en selectie van professionals, executive search, executive recruitment, headhunting, talent search, top executive search. Veel namen, maar wat wij doen is het vinden en plaatsen van professionals die minimaal vijf jaar ervaring hebben en uitblinken in hun vakgebied.

Executive Search


Acutec

Acutec is hét detacheringsbureau in de techniek. We ervaren het belang van engineers en ingenieurs bij iedere bemiddeling. En we laten hún belang moeiteloos samenkomen met de wensen van onze opdrachtgevers. We zijn persoonlijk, betrokken, direct en doelgericht. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouw, ondergrondse infra en civiel. Hierdoor spreken we jouw taal en weten we snel de ideale match te maken.

Acutec


HRM profs

Wij brengen matches tot stand binnen de HR. We doen dit met onze HR detachering en werving en selectie. Een HR professional moet procesmatig kunnen denken, een groot empathisch vermogen bezitten en de belangen van medewerkers en werkgever moeiteloos kunnen combineren. We zijn er trots opdat onze professionals een hoge mate van ontwikkeling kennen waardoor ze deze eigenschappen en talenten weten te combineren.

HRM Profs


Spot on You

Organisaties die beter op veranderingen willen inspelen hebben mensen nodig die dat kunnen. We zien dat mensen die nieuwe en lastige situaties effectief aangaan, mensen zijn die willen leren. Spot on You helpt mensen dus niet te veranderen van A naar B, maar leert ze in een presterende leerhouding te komen. En leren doe je niet in een trainingslokaal, maar vooral in de praktijk. Daarom begeleiden wij leidinggevenden in wat in hun praktijk actueel is voor hun presteren. En dat doen we 24/7!

Spot on You

 

 

Recente vacatures
inDe eerste account managers zijn reeds gestart!
inWest Nederland

Trots op onze Kandidaten, Klanten en Business

Doorzetten, volhouden ... dat is sales!

Samen Plezier hebben

Werken met Passie, leven met Passie, alles uit jezelf halen

Meer resultaat door samenwerking