Puursales

Puur Sales

Robbert Bolsenbroek

E-mail: r.bolsenbroek@profsgroep.nl
Mobiel: 06-51351200
LinkedIn Robbert

Robbert is oprichter en eigenaar van Puur Sales. Volgens hem liggen er overal kansen. Je moet ze alleen zien, bukken om ze op te pakken en er wat mee doen. Zijn passie is het beste uit bedrijven en mensen halen en ze verbinden om zo gezamenlijke doelstellingen te bereiken.

Bouwen en verbinden
Met de nodige sales- en managementervaring als bagage begint Robbert in 1996 als generieke headhunter zijn bedrijf Interface Search. Het is de start van een succesvolle carrière waarin hij doorziet hoe je met de juiste mensen een goedlopend bedrijf kunt bouwen. Hij leert ook de valkuilen kennen en hoe deze te ontwijken. In de loop der jaren heeft Robbert binnen zijn vakgebied verschillende labels gebouwd die inspelen op specifieke zoekbehoeften in de markt.

Robbert over Robbert
“Ik ben opgegroeid met sport. Mijn moeder deed aan badminton en mijn vader aan tennis. Dus zoals dat wel vaker gaat in gezinnen waren mijn ouders mijn voorbeeld en ben ik ook met deze sporten begonnen. Ook op de middelbare school stond sport centraal. Mijn vriendenclubje bestond uit jongens die allemaal wel iets beoefenden waar ze echt goed in waren. En toch waren we allemaal zo allround dat we ook goed samen konden sporten. Wat ik bijzonder vind aan sport is dat je goed leert observeren, je strategie en tactiek bepalen, samenwerken, pijnlijden, doorgaan, verliezen incasseren en overwinningen vieren. Wat dat betreft lijkt het op het runnen van een eigen bedrijf.”

Hechte vriendschappen
“Ik ben iemand van de langdurige en hechte vriendschappen, zowel privé als zakelijk. Ik geloof dat mensen zich verbinden op basis van contact, vertrouwen en respect. Ik houd van lekker eten en ik ben regelmatig met relaties te vinden in een van de mooie restaurants die Nederland rijk is.”

 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures