Puursales

Team van Puur Sales

Robbert Bolsenbroek

Ik ben de founder van Puur Sales. Mijn visie is dat veel kansen aan je voeten liggen. Je moet ze alleen zien liggen, bukken om ze op te pakken en er wat mee doen. En zie angst niet als een struikelblok, maar als een opstapje. Mijn passie is het beste uit bedrijven en mensen te halen en ze te verbinden bij het bereiken van gezamenlijke doelstellingen.

Opgroeien met sport

Ik ben opgegroeid met sport. Wat ik bijzonder vind aan sport is dat je goed leert observeren, je strategie en tactiek bepalen, samenwerken, pijn lijden, doorgaan, verliezen incasseren en overwinningen vieren. Wat dat betreft lijkt het op het runnen van een eigen bedrijf. Mijn moeder deed aan badminton en mijn vader aan tennis. Dus zoals dat wel vaker gaat in gezinnen waren mijn ouders mijn voorbeeld en ben ik ook met deze sporten begonnen en heb ik me tot een behoorlijk niveau op sportief gebied kunnen ontwikkelen. Op de middelbare school stond ook sport centraal. Mijn vriendenclubje bestond uit jongens die allemaal wel een sport beoefenden waar ze echt goed in waren en toch waren we allemaal zo allround dat we ook goed samen konden sporten.

Vandaag de dag tennis en squash ik regelmatig en in de winter ski ik samen met mijn gezin, familie en vrienden in Oostenrijk. En als het in Nederland echt wintert, ben ik veel op de schaats te vinden. In de zomer ga ik met mijn gezin in de auto met daar achter onze caravan al jaren naar een fantastisch klein en pittoreske camping, gelegen aan een paar kleine riviertjes in het Franse Vaucluse. We genieten daar van de rust en het aangename Franse leven.

Hechte vriendschappen

Tot slot ben ik iemand van langdurige en hechte vriendschappen, zowel privé als zakelijk. Ik geloof dat mensen zich verbinden op basis van contact, vertrouwen en respect. Op gemeenschappelijke interesses of belangen en vervolgens op resultaat. Nu houd ik ook van lekker eten en ben ik regelmatig met relaties te vinden in één van de mooie restaurants die Nederland rijk is.

Bel me eens! 06 - 51351200
LinkedIn Robbert >>

Henk Westerduin

Ik ben in 2017 als co-owner bij Puur Sales gestart. Vanaf dat moment ben ik bevoorrecht om met Robbert Bolsenbroek samen te werken. Het is heerlijk om te ondernemen en samen met opdrachtgevers en kandidaten te werken aan de perfecte match. Ik ben enthousiast en er op gericht om deze doelstellingen gezamenlijk te realiseren.

Mijn leven is sales

Vanuit de schoolbanken begonnen als vertegenwoordiger en snel daarna als jonge ondernemer een industriële onderneming opgestart. Na tien jaar succesvol te zijn geweest, werd het tijd nieuwe wegen in te slaan. Toen als partner gestart in een detacheringsonderneming met als specialisme telecom. Vijf jaar later een nieuw begin gemaakt als commercieel directeur in een nichemarkt van de grafische industrie. Door sterke autonome groei en overnames is dit familiebedrijf doorgegroeid tot marktleider in de Benelux. In de maakindustrie heb ik mijn sporen ruimschoots verdiend. Iedere dag streef ik naar het optimaal benutten van mijn persoonlijke ervaring en achtergrond; het zoeken naar die perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Serieuze doelen

Ik ben daarnaast een actief hardloper en stel serieuze doelen. Dit jaar was dat de marathon van Chicago. Een marathon lopen doe je niet zomaar. Dit vergt een uitgebreide voorbereiding. Het was mijn vierde marathon. Als hardloper word ik gedreven door resultaat. Het lopen van 42,195 kilometer is net zoals het vinden van nieuwe klanten, het zoeken van de juiste kandidaten of het vergroten van de omzet. Het is belangrijk om een goed plan te maken. Zonder een plan is het niet gemakkelijk om een doel te realiseren. Mijn plan voor de komende drie jaar is de Major Six af te ronden.

Het leven is een dikke 9

Naast sales en hardlopen heb ik nog veel andere zaken die voor verdieping en verbinding zorgen. De basis in mijn leven is mijn familie. In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin. Zij geven mij iedere dag veel inspiratie. Het cijfer voor het leven is een dikke negen!

Leuk als je me belt! 06- 15631804
LinkedIn Henk >>

Recente vacatures
inMidden - Nederland

Trots op onze Kandidaten, Klanten en Business

Doorzetten, volhouden ... dat is sales!

Samen Plezier hebben

Werken met Passie, leven met Passie, alles uit jezelf halen

Meer resultaat door samenwerking