Puursales

Team van Puur Sales

Henk Westerduin

Ik ben in 2017 als co-owner bij Puur Sales gestart. Vanaf dat moment ben ik bevoorrecht om met Robbert Bolsenbroek samen te werken. Het is heerlijk om te ondernemen en samen met opdrachtgevers en kandidaten te werken aan de perfecte match. Ik ben enthousiast en er op gericht om deze doelstellingen gezamenlijk te realiseren.

MIJN LEVEN IS SALES
Vanuit de schoolbanken begonnen als vertegenwoordiger en snel daarna als jonge ondernemer een industriële onderneming opgestart. Na tien jaar succesvol te zijn geweest, werd het tijd nieuwe wegen in te slaan. Toen als partner gestart in een detacheringsonderneming met als specialisme telecom. Vijf jaar later een nieuw begin gemaakt als commercieel directeur in een nichemarkt van de grafische industrie. Door sterke autonome groei en overnames is dit familiebedrijf doorgegroeid tot marktleider in de Benelux. In de maakindustrie heb ik mijn sporen ruimschoots verdiend. Iedere dag streef ik naar het optimaal benutten van mijn persoonlijke ervaring en achtergrond; het zoeken naar die perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

SERIEUZE DOELEN
Ik ben daarnaast een actief hardloper en stel serieuze doelen. Dit jaar was dat de marathon van Londen. Een marathon lopen doe je niet zomaar. Dit vergt een uitgebreide voorbereiding. Het was mijn vijfde marathon. Als hardloper word ik gedreven door resultaat. Het lopen van 42,195 kilometer is net zoals het vinden van nieuwe klanten, het zoeken van de juiste kandidaten of het vergroten van de omzet. Het is belangrijk om een goed plan te maken. Zonder een plan is het niet gemakkelijk om een doel te realiseren. Mijn plan voor de komende drie jaar is de Major Six af te ronden.

HET LEVEN IS EEN DIKKE 9
Naast sales en hardlopen heb ik nog veel andere zaken die voor verdieping en verbinding zorgen. De basis in mijn leven is mijn familie. In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin. Zij geven mij iedere dag veel inspiratie. Het cijfer voor het leven is een dikke negen!

Leuk als je me belt! 06-15631804
LinkedIn Henk >>

Robbert Bolsenbroek

Ik ben co-owner van Puur Sales. Mijn visie is dat veel kansen aan je voeten liggen. Je moet ze alleen zien liggen, bukken om ze op te pakken en er wat mee doen. En zie angst niet als een struikelblok, maar als een opstapje. Mijn passie is het beste uit bedrijven en mensen te halen en ze te verbinden bij het bereiken van gezamenlijke doelstellingen.

OPGROEIEN MET SPORT
Ik ben opgegroeid met sport. Wat ik bijzonder vind aan sport is dat je goed leert observeren, je strategie en tactiek bepalen, samenwerken, pijn lijden, doorgaan, verliezen incasseren en overwinningen vieren. Wat dat betreft lijkt het op het runnen van een eigen bedrijf. Mijn moeder deed aan badminton en mijn vader aan tennis. Dus zoals dat wel vaker gaat in gezinnen waren mijn ouders mijn voorbeeld en ben ik ook met deze sporten begonnen en heb ik me tot een behoorlijk niveau op sportief gebied kunnen ontwikkelen. Op de middelbare school stond ook sport centraal. Mijn vriendenclubje bestond uit jongens die allemaal wel een sport beoefenden waar ze echt goed in waren en toch waren we allemaal zo allround dat we ook goed samen konden sporten.

HECHTE VRIENDSCHAPPEN
Tot slot ben ik iemand van langdurige en hechte vriendschappen, zowel privé als zakelijk. Ik geloof dat mensen zich verbinden op basis van contact, vertrouwen en respect. Op gemeenschappelijke interesses of belangen en vervolgens op resultaat. Nu houd ik ook van lekker eten en ben ik regelmatig met relaties te vinden in één van de mooie restaurants die Nederland rijk is.

Bel me eens! 06-51351200
LinkedIn Robbert >>

Miranda Grimbergen

Ik ben sinds januari 2018 werkzaam als Manager van de Profsgroep. Hierbij werk ik nauw samen met Robbert Bolsenbroek en Henk Westerduin. Daar ben ik trots op en dat geeft mij energie! Mijn focus ligt op HR functies maar in basis delen we dezelfde visie en passie. Onze aandacht gaat hierbij voornamelijk uit naar de persoon, wie ben je als mens en wat draag je bij aan een team of organisatie? Waar zit de synergie?

SNIJVLAK HR EN BEDRIJFSLEVEN
Als kind wist ik al snel wat ik wilde studeren: Psychologie én Bedrijfskunde. Als dochter van een ondernemer ben ik met “de zaak” en al zijn facetten opgegroeid en als persoon heb ik vanaf jongs af aan een sterke nieuwsgierigheid gehad naar het acteren van de mens. In mijn functies ben ik vervolgens altijd werkzaam geweest op het snijvlak van HR en de business.

VERANDEREN EN UITDAGEN
De rode draad in mijn leven is veranderen en grenzen verleggen, uitdagen. Zowel professioneel als persoonlijk. Niet bang zijn om nieuwe paden te bewandelen. Ik geloof in ontwikkelen door uit je comfortzone te stappen. Loslaten, vertrouwen en creëren. Ik ben op 35-jarige leeftijd, vanuit een comfortabele MT-functie in NL, het roer om gaan gooien. In 2009 ben ik als ondernemer samen met mijn partner een hotel met restaurant gestart in de heuvels van Umbrië en hebben we dat succesvol gemaakt. Een cultuuromslag in al zijn facetten. Naast het hotel, nog een bedrijf gestart in Italië, bouwbegeleiding en adviseur van onroerend goed projecten. Enorme leercurve, zowel professioneel als persoonlijk. In 2017 terug naar NL, samen met mijn zoontje van 8 jaar oud. Nieuwe uitdagingen voor ons beiden op diverse vlakken.

ONTSPANNING
Doordat ik bezig ben met dingen die ik leuk vind en die mij energie geven, is werk versus ontspanning voor mij geen zwart-wit concept. Naast creëren of verbeteren word ik blij van goede gesprekken voeren, het delen van ideeën en elkaar stimuleren. Het liefst gepaard met smaakvolle antipasto en een goed glas Chardonnay! Om daarbij in “balans” te blijven, loop ik een aantal keren per week hard en vind ik het heerlijk om mij uit te leven in de tuin. Daarnaast hebben natuur en muziek een belangrijke plek in mijn leven, de tegenhangers van mijn sterk aanwezige actiemodus. En zo komt alles altijd weer in balans!

Zullen we eens kennismaken? 06-15435753
LinkedIn Miranda >>

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR