Puursales

Team van Puur Sales

Robbert Bolsenbroek

E-mail: r.bolsenbroek@profsgroep.nl
Mobiel: 06-51351200
LinkedIn Robbert


Robbert is oprichter en eigenaar van Puur Sales. Volgens hem liggen er overal kansen. Je moet ze alleen zien, bukken om ze op te pakken en er wat mee doen. Zijn passie is het beste uit bedrijven en mensen halen en ze verbinden om zo gezamenlijke doelstellingen te bereiken.

Bouwen en verbinden
Met de nodige sales- en managementervaring als bagage begint Robbert in 1996 als generieke headhunter zijn bedrijf Interface Search. Het is de start van een succesvolle carrière waarin hij doorziet hoe je met de juiste mensen een goedlopend bedrijf kunt bouwen. Hij leert ook de valkuilen kennen en hoe deze te ontwijken. In de loop der jaren heeft Robbert binnen zijn vakgebied verschillende labels gebouwd die inspelen op specifieke zoekbehoeften in de markt.

Robbert over Robbert
“Ik ben opgegroeid met sport. Mijn moeder deed aan badminton en mijn vader aan tennis. Dus zoals dat wel vaker gaat in gezinnen waren mijn ouders mijn voorbeeld en ben ik ook met deze sporten begonnen. Ook op de middelbare school stond sport centraal. Mijn vriendenclubje bestond uit jongens die allemaal wel iets beoefenden waar ze echt goed in waren. En toch waren we allemaal zo allround dat we ook goed samen konden sporten. Wat ik bijzonder vind aan sport is dat je goed leert observeren, je strategie en tactiek bepalen, samenwerken, pijnlijden, doorgaan, verliezen incasseren en overwinningen vieren. Wat dat betreft lijkt het op het runnen van een eigen bedrijf.”

Hechte vriendschappen
“Ik ben iemand van de langdurige en hechte vriendschappen, zowel privé als zakelijk. Ik geloof dat mensen zich verbinden op basis van contact, vertrouwen en respect. Ik houd van lekker eten en ik ben regelmatig met relaties te vinden in een van de mooie restaurants die Nederland rijk is.”

 

Henk Westerduin

E-mail: h.westerduin@puursales.nl
Mobiel: 06-15631804
LinkedIn Henk

Sinds 2017 is Henk mede-eigenaar van Puur Sales. Hij haalt veel energie en voldoening uit ondernemen en samen met opdrachtgevers en kandidaten werken aan de perfecte match. Henk is enthousiast en erop gericht om doelstellingen gezamenlijk te realiseren.

Een leven in sales
Vanuit de schoolbanken begonnen als vertegenwoordiger, start Henk als jonge ondernemer een industriëel bedrijf op. Na tien succesvolle jaren vindt hij het tijd om nieuwe wegen in te slaan. Hij start als partner in een detacheringsonderneming met telecom als specialisme. Vijf jaar later maakt hij opnieuw een nieuw begin als commercieel directeur in een nichemarkt van de grafische industrie. Door sterke autonome ontwikkeling en overnames groeit dit familiebedrijf door tot marktleider in de Benelux. In de maakindustrie heeft Henk zijn sporen ruimschoots verdiend. Iedere dag streeft hij ernaar om zijn persoonlijke ervaring en achtergrond optimaal te benutten bij het vinden van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Henk over Henk
“Ik ben een actief hardloper en stel serieuze doelen. Ik heb onlangs de marathon van Londen gelopen. Dat doe je niet zomaar even, een marathon lopen vergt een uitgebreide voorbereiding. Als sporter en als mens word ik gedreven door resultaat. In zekere zin is het lopen van die 42,195 kilometer vergelijkbaar met het vinden van nieuwe klanten, het zoeken van de juiste kandidaten of het vergroten van de omzet. Het draait om doorzetten en het belang van een goed plan. Zonder die twee zijn doelen niet gemakkelijk te realiseren. Als marathonloper is mijn plan om de komende jaren de Major Six af te ronden. Ik heb er nog twee te gaan. In 2020 staat Boston op het programma.

Het leven is een dikke 9
“Naast sales en hardlopen heb ik nog veel andere zaken die voor verdieping en verbinding zorgen. De basis in mijn leven is mijn familie. In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin. Zij geven mij iedere dag veel inspiratie. Als ik mijn leven een cijfer zou moeten geven…? Een dikke negen!”


 

Miranda Grimbergen

E-mail: m.grimbergen@puursales.nl
Mobiel: 06-15435753 
LinkedIn Miranda

Sinds januari 2018 is Miranda manager bij Puur Sales. Haar focus ligt op HR-werkzaamheden. Ze is gepassioneerd in haar werk en is ervan overtuigd dat de aandacht altijd moet gaan naar de persoon achter het cv: wie ben jij als mens en wat draag je bij aan een team of organisatie?

Veranderen en uitdagen
Na twee universitaire studies vindt Miranda haar draai als consultant en manager op HR-afdelingen van verschillende gerenommeerde bedrijven. Toch neemt ze in 2009 een rigoureus besluit. Ze geeft haar comfortabele MT-functie in Nederland op en start als ondernemer, samen met haar partner, een hotel met restaurant in de heuvels van Umbrië. Het wordt een succes. Naast het hotel begint ze in Italië een tweede bedrijf, als bouwbegeleider en adviseur van onroerend goed projecten. Na een intensieve, leerzame periode keert ze achtenhalf jaar later met haar zoontje terug naar Nederland. Hier gaat ze bij Puur Sales een mooie nieuwe uitdaging aan.

Miranda over Miranda
“Als dochter van een ondernemer groeide ik op met ‘de zaak’. Daarnaast ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig geweest naar het acteren van de mens. Deze combinatie leidde ertoe dat ik als kind al wist dat ik zowel Psychologie als Bedrijfskunde wilde studeren. Dat heb ik ook gedaan. In mijn functies ben ik vervolgens altijd werkzaam geweest op het snijvlak van HR en de business. De rode draad in mijn leven wordt gevormd door veranderen, grenzen verleggen en uitdagingen aangaan. Mede door het pad dat ik zelf heb bewandeld geloof ik erin dat je je kunt ontwikkelen door uit je comfortzone te stappen. Loslaten, vertrouwen en creëren!”

Smaakvolle antipasto
Naast creëren en verbeteren word ik blij van goede gesprekken voeren, ideeën delen en elkaar stimuleren. Het liefst gepaard met een smaakvolle antipasto en een goed glas chardonnay. Verder zijn natuur en muziek belangrijk in mijn leven. Zij zijn de tegenhangers van mijn sterk aanwezige actiemodus. Zo komt alles mooi in balans!”


 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR