Puursales

Referenties

   

Frank de Goede - CEO Conxillium Group B.V.

Toen wij bij SIM op zoek waren naar een nieuwe accountmanager kwam ik via een collega in contact met Robbert. Sinds dat moment zijn zo goed als alle nieuwe sales- en managementfuncties door Robbert geworven.

Nu zijn er vast meer goede wervingsbureaus, dus waar zit dan de toegevoegde waarde? Die zit voor mij in Robbert zijn rol als sparringpartner, breder dan alleen de functie die we zoeken. Robbert is een ondernemer, een salesman en heeft oprechte interesse in mensen en (nieuwe) ontwikkelingen. De afgelopen jaren hebben we samen dan ook nagedacht over de organisatie, ondernemersvraagstukken of gewoon mooie onderwerpen die we tegen kwamen.

Zoek je dus een betrokken persoon die je helpt bij je organisatie vraagstukken (de juiste mensen op de juiste plek), dan ben je bij Robbert aan het goede adres.

 

Jorrit van Heumen - accountmanager

Ik heb in mijn carrière verschillende gesprekken gevoerd met recruiters van waaruit ik een stap heb gemaakt in mijn carrière. De wijze waarop Robbert dit aanpakt vind ik zeer krachtig en doortastend. De wijze waarop hij een persoon in kaart brengt vond ik bijzonder. Het resultaat is een eerlijke realistische en ideale match.

Robbert is een betrouwbare gesprekspartner. Naast het vinden van een goeie match is hij ook een coach. Hij kan je op een prettige wijze uit je comfort zone halen om je verder uit te dagen. Ik kan Robbert dan ook zonder enige twijfel aan iedereen aanbevelen.

 

Han Knooren - CEO Total Specific Solutions

I have been working wit Robbert and his team for 10 years now. He has been a loyal and valued recruitment partner within our company. Thanks to his work we have year-on-year reinforced our team with great sales leaders.

 

Aldo Veenstra - managing director

Ik ken Robbert inmiddels 20 jaar als een inspirerend en verbindend persoon, altijd gericht op de mens, maar dan net een tandje dieper dan een ander, waardoor hij in staat is iemand echt te doorgronden en te helpen.

“Echt” is denk ik ook wel het juiste woord om Robbert te kenmerken. Een bijzonder mens en een succesvol ondernemer. Als kandidaat en als opdrachtgever heb ik met Robbert prettig samengewerkt en nagenoeg altijd weet hij een perfecte en bestendige match te vinden.

 

Berber Woudstra - segment manager care at Ascom

Robbert heeft voor de uitbreiding van mijn Salesteam een belangrijke bijdrage geleverd! Hij heeft 2 enthousiaste heren met een passie voor ICT en de Zorg geworven. Maar bovenal een jongedame met diezelfde skills. Heel blij mee!!

 

Victor Hengeveld - accountmanager

Robbert is een fijne gesprekspartner die goed luistert en een goede match weet te maken tussen kandidaat en klant (ondanks dat ik zelf in eerste instantie de match niet zag).

Een fijne vent om samen een recruitment traject mee te doorlopen. Ik raad het absoluut aan om met Robbert in gesprek te gaan om te kijken waar jouw eigen traject toe leidt!

 

Laatste vacatures