Puursales

Referenties

   

Frank de Goede - CEO Conxillium Group B.V.

Toen wij bij SIM op zoek waren naar een nieuwe accountmanager kwam ik via een collega in contact met Robbert. Sinds dat moment zijn zo goed als alle nieuwe sales- en managementfuncties door Robbert geworven.

Nu zijn er vast meer goede wervingsbureaus, dus waar zit dan de toegevoegde waarde? Die zit voor mij in Robbert zijn rol als sparringpartner, breder dan alleen de functie die we zoeken. Robbert is een ondernemer, een salesman en heeft oprechte interesse in mensen en (nieuwe) ontwikkelingen. De afgelopen jaren hebben we samen dan ook nagedacht over de organisatie, ondernemersvraagstukken of gewoon mooie onderwerpen die we tegen kwamen.

Zoek je dus een betrokken persoon die je helpt bij je organisatie vraagstukken (de juiste mensen op de juiste plek), dan ben je bij Robbert aan het goede adres.

 

Jorrit van Heumen - accountmanager

Ik heb in mijn carrière verschillende gesprekken gevoerd met recruiters van waaruit ik een stap heb gemaakt in mijn carrière. De wijze waarop Robbert dit aanpakt vind ik zeer krachtig en doortastend. De wijze waarop hij een persoon in kaart brengt vond ik bijzonder. Het resultaat is een eerlijke realistische en ideale match.

Robbert is een betrouwbare gesprekspartner. Naast het vinden van een goeie match is hij ook een coach. Hij kan je op een prettige wijze uit je comfort zone halen om je verder uit te dagen. Ik kan Robbert dan ook zonder enige twijfel aan iedereen aanbevelen.

 

Frits Vink - Global Sales Manager ADP

Robbert is authentiek, sociaal sterk én een echte entrepreneur. En daar hou ik van, mensen die “echt zijn”. Mensen zoals Robbert die verder gaan daar waar andere stoppen maar nooit het menselijke aspect uit het oog verliezen.

Inmiddels is het alweer ruim 14 jaar geleden dat ik Robbert leerde kennen. Ik was in 2005 al enkele jaren werkzaam als verkoper, maar de “perfect match” met de werkgever die écht bij mij paste, had ik nog niet gevonden. Totdat Robbert op mijn pad kwam.

Wat ik als kandidaat destijds als erg positief heb ervaren is dat ík centraal stond en niet de opdrachtgever. Nadat Robbert mij een meer dan professionele ondersteuning heeft geboden tijdens het recruiting traject, waar echt niets aan het toeval werd overgelaten, is die “perfect match” in 2005 gemaakt en ben ik als verkoper gestart bij ADP.

Inmiddels werk ik ruim 12 jaar bij ADP. Dankzij deze overstap heb ik de mogelijkheid gekregen om mij als persoon te ontwikkelen en door te groeien in mijn professionele rol als internationale verkoper. Afgelopen jaren zijn heel veel professionele doelen behaald. Maar daarnaast zijn ook persoonlijk dromen uitgekomen zoals bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe vleugel (piano), windsurfen in Hawaï, onvergetelijk reizen en de aanschaf van een vakantiewoning aan zee.  Dankzij ADP én dankzij Robbert.

Natuurlijk moet ikzelf ieder jaar opnieuw ambitieuze verkoopdoelstellingen halen, maar het is Robbert geweest die mij geholpen heeft zodat ik kon starten bij ADP. Hiervoor ben ik tot op de dag van vandaag Robbert nog steeds erg dankbaar!

 

Han Knooren - CEO Total Specific Solutions

I have been working wit Robbert and his team for 10 years now. He has been a loyal and valued recruitment partner within our company. Thanks to his work we have year-on-year reinforced our team with great sales leaders.

 

Aldo Veenstra - managing director

Ik ken Robbert inmiddels 20 jaar als een inspirerend en verbindend persoon, altijd gericht op de mens, maar dan net een tandje dieper dan een ander, waardoor hij in staat is iemand echt te doorgronden en te helpen.

“Echt” is denk ik ook wel het juiste woord om Robbert te kenmerken. Een bijzonder mens en een succesvol ondernemer. Als kandidaat en als opdrachtgever heb ik met Robbert prettig samengewerkt en nagenoeg altijd weet hij een perfecte en bestendige match te vinden.

 

Jesse Holterman - Sales Manager bij Pinkroccade

Eind 2012 benaderde Robbert mij voor een gesprek en al snel was daar de “klik” en het vertrouwen dat je zoekt wanneer je jouw beoogde loopbaan ontwikkeling met iemand deelt. Robbert had daar voor mij een heel duidelijk en specifiek beeld bij en was er van overtuigd dat PinkRoccade de organisatie zou zijn waar ik mij verder kon ontwikkelen. Naar alle eerlijkheid was ik daar niet direct van overtuigd en waren er de “gezonde twijfels” zeker gezien dit vanuit mijn achtergrond niet de direct logische stap zou zijn.

Na de juiste gesprekken gevoerd te hebben met Robbert hebben Han Knooren ( Group CEO Total Specific Solutions ) en ik elkaar de hand geschud om de uitdaging en bijbehorende vernieuwing van de organisatie aan te gaan. Bijna 7 jaar later wil ik je bedanken Robbert en dien ik je tevens ook maar direct gelijk te geven. De collega`s, carrière mogelijkheden, vele overnames van andere bedrijven, trainingen, landelijke ontwikkelingen, klanten en uiteindelijk het Top Leaderships programma zorgen er voor dat ik mij thuis voel bij PinkRoccade/TSS/CSI. Dank daarvoor Robbert!

 

Berber Woudstra - segment manager care at Ascom

Robbert heeft voor de uitbreiding van mijn Salesteam een belangrijke bijdrage geleverd! Hij heeft 2 enthousiaste heren met een passie voor ICT en de Zorg geworven. Maar bovenal een jongedame met diezelfde skills. Heel blij mee!!

 

Victor Hengeveld - accountmanager

Robbert is een fijne gesprekspartner die goed luistert en een goede match weet te maken tussen kandidaat en klant (ondanks dat ik zelf in eerste instantie de match niet zag).

Een fijne vent om samen een recruitment traject mee te doorlopen. Ik raad het absoluut aan om met Robbert in gesprek te gaan om te kijken waar jouw eigen traject toe leidt!

 

John de Jong - eigenaar Deeliver iSolutions BV

Ik ken Robbert o.a. als coach. Robbert windt er geen doekjes om, hij is recht door zee. Hij zorgt daarbij ook voor een sfeer waarin hij je de ruimte geeft tot de nodige inzichten te komen. Hij schuwt het niet om ‘tot op het bot’ te gaan, wat nodig was om mij uit te dagen en eerlijk naar mezelf te zijn.

Ik waardeer daarbij zijn integere houding en zijn joviale karakter die laten zien dat hij het je gunt het beste uit jezelf te halen. “Robbert, heerlijk om jouw welgemeende blijdschap te voelen toen ik je jaren later kon bijpraten over de ontwikkelingen in mijn leven en carrière!”

 

Geert-Jan Beets - Sales Manager King Nederland

Robbert is een energieke coach die met veel passie en betrokkenheid het traject met je aangaat. Hij is een fijne sparringspartner en heeft een zeer brede kennis van vele markten en bedrijfsculturen. Hierdoor is hij goed in staat om de juiste vragen te stellen, om zo het maximale uit jezelf te halen en te zorgen dat je nog succesvoller kan functioneren. Dit doet hij door je na te laten denken over je eigen kunnen, visie en strategie. Zodat je als high performing professional je nog beter kan ontwikkelen.

 

Laatste vacatures
Recente vacatures