Puursales

Aanbevelingen (20)

   

FRANK DE GOEDE

DGA/SEO
Conxillium Group B.V.
LinkedIN Profiel


 

 

Toen wij bij SIM op zoek waren naar een nieuwe accountmanager kwam ik via een collega in contact met Robbert. Sinds dat moment zijn zo goed als alle nieuwe sales- en managementfuncties door Robbert geworven.

Nu zijn er vast meer goede wervingsbureaus, dus waar zit dan de toegevoegde waarde? Die zit voor mij in Robbert zijn rol als sparringpartner, breder dan alleen de functie die we zoeken.

Robbert is een ondernemer, een salesman en heeft oprechte interesse in mensen en (nieuwe) ontwikkelingen. De afgelopen jaren hebben we samen dan ook nagedacht over de organisatie, of gewoon mooie onderwerpen die we tegen kwamen.

Zoek je dus een betrokken persoon die je helpt bij je organisatie vraagstukken (de juiste mensen op de juiste plek), dan ben je bij Robbert aan het goede adres.

JORRIT VAN HEUMEN

Account Manager
ASCOM

LinkedIN Profiel

 

 

Ik heb in mijn carrière verschillende gesprekken gevoerd met recruiters van waaruit ik een stap heb gemaakt in mijn carrière. De wijze waarop Robbert dit aanpakt vind ik zeer krachtig en doortastend.

De wijze waarop hij een persoon in kaart brengt vond ik bijzonder. Het resultaat is een eerlijke realistische en ideale match.

Robbert is een betrouwbare gesprekspartner. Naast het vinden van een goeie match is hij ook een coach. Hij kan je op een prettige wijze uit je comfort zone halen om je verder uit te dagen.

Ik kan Robbert dan ook zonder enige twijfel aan iedereen aanbevelen.

ALDO VEENSTRA

Manager Director
iWelcome
LinkedIN Profiel

 

 

Ik ken Robbert inmiddels 20 jaar als een inspirerend en verbindend persoon, altijd gericht op de mens, maar dan net een tandje dieper dan een ander, waardoor hij in staat is iemand echt te doorgronden en te helpen..

“Echt” is denk ik ook wel het juiste woord om Robbert te kenmerken. Een bijzonder mens en een succesvol ondernemer.

Als kandidaat en als opdrachtgever heb ik met Robbert prettig samengewerkt en nagenoeg altijd weet hij een perfecte en bestendige match te vinden.

 

JESSE HOLTERMAN

Sales Manager
PinkRoccade
LinkedIN Profiel

 

 

Toen wij bij SIM op zoek waren naar een nieuwe accountmanager kwam ik via een collega in contact met Robbert. Sinds dat moment zijn zo goed als alle nieuwe sales- en managementfuncties door Robbert geworven.

Robbert had daar voor mij een heel duidelijk en specifiek beeld bij en was er van overtuigd dat PinkRoccade de organisatie zou zijn waar ik mij verder kon ontwikkelen.

Naar alle eerlijkheid was ik daar niet direct van overtuigd en waren er de “gezonde twijfels” zeker gezien dit vanuit mijn achtergrond niet de direct logische stap zou zijn.

Na de juiste gesprekken gevoerd te hebben met Robbert hebben Han Knooren ( Group CEO Total Specific Solutions ) en ik elkaar de hand geschud om de uitdaging en bijbehorende vernieuwing van de organisatie aan te gaan.

Bijna 7 jaar later wil ik je bedanken Robbert en dien ik je tevens ook maar direct gelijk te geven.

De collega`s, carrière mogelijkheden, vele overnames van andere bedrijven, trainingen, landelijke ontwikkelingen, klanten en uiteindelijk het Top Leaderships programma zorgen er voor dat ik mij thuis voel bij PinkRoccade/TSS/CSI.

Dank daarvoor Robbert!

 

BERBER WOUDSTRA

Segment Manager
ASCOM
LinkedIN Profiel

 

 

Robbert heeft voor de uitbreiding van mijn Salesteam een belangrijke bijdrage geleverd! Hij heeft 2 enthousiaste heren met een passie voor ICT en de Zorg geworven. Maar bovenal een jongedame met diezelfde skills. Heel blij mee!!

VICTOR HENGEVELD

Accountmanager
ASCOM
LinkedIN Profiel

 

 

Robbert is een fijne gespreks- partner die goed luistert en een goede match weet te maken tussen kandidaat en klant.

Een fijne vent om samen een recruitment traject mee te doorlopen. Ik raad het absoluut aan om met Robbert in gesprek te gaan om te kijken waar jouw eigen traject toe leidt!

JOHN DE JONG

Owner
i Solutions B.V.
LinkedIN Profiel


 

 

Ik ken Robbert o.a. als coach. Robbert windt er geen doekjes om, hij is recht door zee. Hij zorgt daarbij ook voor een sfeer waarin hij je de ruimte geeft tot de nodige inzichten te komen.

Hij schuwt het niet om ‘tot op het bot’ te gaan, wat nodig was om mij uit te dagen en eerlijk naar mezelf te zijn. Ik waardeer daarbij zijn integere houding en zijn joviale karakter die laten zien dat hij het je gunt het beste uit jezelf te halen.

“Robbert, heerlijk om jouw welgemeende blijdschap te voelen toen ik je jaren later kon bijpraten over de ontwikkelingen in mijn leven en carrière!”

GEERT-JAN BEETS

Sales Manager
King Nederland
LinkedIN Profiel

 

 

Robbert is een energieke coach die met veel passie en betrokkenheid het traject met je aangaat.

Hij is een fijne sparringspartner en heeft een zeer brede kennis van vele markten en bedrijfsculturen. Hierdoor is hij goed in staat om de juiste vragen te stellen, om zo het maximale uit jezelf te halen en te zorgen dat je nog succesvoller kan functioneren.

Dit doet hij door je na te laten denken over je eigen kunnen, visie en strategie. Zodat je als high performing professional je nog beter kan ontwikkelen.

HAN KNOOREN

CEO
Total Specific Solutions
LinkedIN Profiel
 

 

I have been working wit Robbert and his team for 10 years now. He has been a loyal and valued recruitment partner within our company. Thanks to his work we have year-on-year reinforced our team with great sales leaders.

MICHAEL NIEMANDSVERDRIET

Sales Manager
TZMO S.A.
LinkedIN Profiel
 

 

Robbert is een uitermate kundige coach. Hij weet op een energieke maar vooral interpersoonlijke manier je stil te zetten bij de onderwerpen die de kern raken.

De handvatten die hij aanreikt om beter te performen op deze onderwerpen zijn zeer efficiënt en direct toepasbaar.

Robbert heeft een groot empathisch vermogen waarmee hij continu de persoonlijke drijfveren triggert en doelstellingen richting maximale performance stimuleert. Zijn oprechte betrokkenheid maakt hem een hele prettige sparringspartner.

FRANK HERMANS

Sales Manager
ADP Nederland
LinkedIN Profiel

 

 

Wat me opviel is de zeer persoonlijk coachende aanpak van Robbert. Ik werd uitgedaagd, mijn carrièrepad kwam ter sprake, m’n ambities en persoonlijke ontwikkeling..

In 2006 kwam ik in contact met Robbert. Ik was op dat moment al jaren werkzaam in sales bij diverse organisaties in dezelfde branche in diverse sales posities.

Wat me opviel is de zeer persoonlijk coachende aanpak van Robbert. Ik werd uitgedaagd, mijn carrièrepad kwam ter sprake, m’n ambities en persoonlijke ontwikkeling.

De aanpak is zeer bijzonder te noemen, bij iedere stap nam hij me mee, altijd geïnteresseerd en motiverend. Hij heeft me nieuwe inzichten gegeven en persoonlijk begeleid tijdens de sollicitatie procedure en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

De persoonlijke, vriendschappelijke manier is kenmerkend. Nog steeds hebben we regelmatig contact, altijd geïnteresseerd in het persoonlijke en zakelijke.

Ik kan hem iedereen aanbevelen.

ERIK-JAN VAN DIJKEN

Senior District Manager
ADP
LinkedIN Profiel

 

 

Robbert heeft in mijn ogen alles wat een hele goede recruiter moet hebben. Door zijn open houding, prikkelende vragen en oprechte interesse geeft hij je nieuwe inzichten en vindt de job die echt bij je past. .

Robbert stopt ook niet na de plaatsing maar houdt regelmatig contact met je en coacht je als je daar behoefte aan hebt.

Zo gedegen als Robbert zich in de kandidaat verdiept doet hij dat ook in de bedrijven waarvoor hij werkt, hierdoor is hij instaat om niet alleen de meeste voor de hand liggende kandidaten te plaatsen maar ook out of the box te denken en zo een onverwachte perfect match te creëren.

13 jaar geleden had ik mijn eerste gesprek met Robbert, ik stond aan het begin van mijn carrière en was op zoek naar de plek waar ik mij verder kon ontwikkelen. ADP leek toen niet gelijk de meest logische keus, maar door de grondige aanpak van Robbert bleek de match er wel degelijk te zijn.

De afgelopen jaren heb ik mij hier volop kunnen ontwikkelen en mooie stappen gemaakt in mijn carrière. Ik ben er van overtuigd dat deze match zonder Robbert niet was ontstaan en hiervoor wil ik hem graag bedanken.

JIM LAPRE

Account Manager
Visma
LinkedIN Profiel

 

 

Robbert heeft me in zijn rol als recruiter verder geholpen naar de volgende stap in mijn carrière. Ik ken hem als iemand die uitstekend op de hoogte is van het ICT vakgebied en wat daar speelt.

Deze kennis neemt hij mee om een goede inhoudelijke match te maken tussen de kandidaat en het werkveld van de opdrachtgever.

Robbert kijkt daarbij verder dan alleen de koude vereisten, ervaring en skills. Hij is vanwege de uitvoerige kennis van zijn opdrachtgever ook goed in staat de klik te maken tussen de kandidaat en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Dit resulteert in de ideale match en hoge hitrate van Robbert.

Ik kan iedereen adviseren eens met hem in gesprek te gaan.

JOLANDA GOEDHART

Functioneel Beheerder
Nyenrode Business Universiteit
LinkedIN Profiel

 

 

Ik heb Robbert leren kennen als een gepassioneerde coach die mij verassende inzichten heeft gegeven..

Ik ben hem erg dankbaar voor de inzichten die hij mij heeft gegeven, waarvan ik nu in mijn huidige functie nog steeds de vruchten pluk!

Robbert houd er van mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

Robbert nogmaals super bedankt voor jou tijd en hulp.

JEROEN SCHUT

Account Manager
Pharma Partners
LinkedIN Profiel

 

 

Robbert heb ik ervaren als een zeer professionele recruiter met passie voor zijn vak. Hij is in staat kandidaten en vacatures perfect op elkaar af te stemmen.

Tevens heb ik enkele coaching sessies gehad van Robbert, die mij enorm hebben geholpen door te groeien als persoon. Tijdens deze sessies was het soms een rollercoaster van emoties, maar uiteindelijk leert hij je hoe je gebruik kan maken van je eigen krachten.

Als coach en als recruiter heb ik Robbert meegemaakt als een persoon die goed kan luisteren en weet te inspireren. Daarnaast heeft hij een goed gevoel voor humor. Ik kan Robbert een ieder aanbevelen.

SJORS KLAVER

Native Developer
Microsoft Azure
LinkedIN Profiel

 

 

Als kandidaat heb ik Robbert ervaren als een uitmuntende recruiting prof welke oprecht geïnteresseerd is in de mens achter de professional.

Hierdoor dringt hij door tot de essentie wat uiteindelijk resulteert in een duurzame plaatsing bij zijn opdrachtgevers. Ik kan Robbert's hoogstaande recruiting diensten ten zeerste aanraden.

IVO DE GRAAF

Senior Manager
Tesaro BIO GMBH
LinkedIN Profiel

 

 

I would absolutely recommend Robbert as a recruiter. He is motivating and invest in a personal relationship. He gave me the confidence I needed to make a move and continue my career in Switzerland. Thanks to him I was able to make a big step in both my professional and personal life.

FRITS VINK

Global Sales Manager
ADP
LinkedIN Profiel

 

 

Robbert is authentiek, sociaal sterk én een echte entrepreneur. En daar hou ik van, mensen die “echt zijn”. Mensen zoals Robbert die verder gaan daar waar andere stoppen maar nooit het menselijke aspect uit het oog verliezen.

Inmiddels is het alweer ruim 14 jaar geleden dat ik Robbert leerde kennen. Ik was in 2005 al enkele jaren werkzaam als verkoper, maar de “perfect match” met de werkgever die écht bij mij paste, had ik nog niet gevonden. Totdat Robbert op mijn pad kwam.

Wat ik als kandidaat destijds als erg positief heb ervaren is dat ík centraal stond en niet de opdrachtgever. Nadat Robbert mij een meer dan professionele ondersteuning heeft geboden tijdens het recruiting traject, waar echt niets aan het toeval werd overgelaten, is die “perfect match” in 2005 gemaakt en ben ik als verkoper gestart bij ADP. Inmiddels werk ik ruim 12 jaar bij ADP.

Dankzij deze overstap heb ik de mogelijkheid gekregen om mij als persoon te ontwikkelen en door te groeien in mijn professionele rol als internationale verkoper. Afgelopen jaren zijn heel veel professionele doelen behaald. Maar daarnaast zijn ook persoonlijk dromen uitgekomen zoals bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe vleugel (piano), windsurfen in Hawaï, onvergetelijk reizen en de aanschaf van een vakantiewoning aan zee.

Dankzij ADP én dankzij Robbert.

Natuurlijk moet ikzelf ieder jaar opnieuw ambitieuze doelstellingen halen, maar het is Robbert geweest die mij geholpen heeft zodat ik kon starten bij ADP.

Hiervoor ben ik tot op de dag van vandaag Robbert nog steeds erg dankbaar!

LEON VERGNES

Senior Vice President
GM EMEA
LinkedIN Profiel

 

 

Mijn eerste ervaring met Puur Sales dateert alweer van bijna 10 jaar geleden. In de afgelopen 10 jaar heeft Puur Sales tijdens een groot aantal opdrachten aangetoond de unieke kwaliteit te bezitten alle beschreven dimensies uitstekend te beheersen.

Met name Partnership, het gezamenlijk werken aan een succesvolle afronding van de search, waarbij de kandidaat daadwerkelijk de juiste keus maakt, is een dimensie waarbij Puur Sales zich met afstand onderscheidt van andere bureaus.

MARK BLOEM

Algemeen Directeur
SDX Worx Nederland B.V.
LinkedIN Profiel

 

 

Wij maken gebruik van de kennis, expertise en het netwerk van Puur Sales, wanneer wij zoeken naar professionele sales mensen.

Organisaties worden vaak geconfronteerd met het nijpende tekort aan goede arbeidskrachten. De juiste mensen vinden en behouden wordt steeds belangrijker.

“SD Worx weet hoe belangrijk ‘human capital’ is en in welke mate het bijdraagt tot een positief bedrijfsresultaat en een succesvolle onderneming. Het is dan ook daarom dat SD Worx hierbij samenwerkt met Puur Sales. Wij maken gebruik van de kennis, expertise en het netwerk van Puur Sales, wanneer wij zoeken naar professionele sales mensen.”

“SD Worx is voor haar klanten een samenwerkingspartner die proactief meedenkt. Dit herkennen wij mee bij Puur Sales. Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn en dat zie je terug in de resultaten en de prettige contacten.”