Optimalisatie van uw salesprocessen
Sales training, coaching en assessments voor sales
Verbeter uw verkoopresultaat
Sales vacatures en sales detachering
Meer resultaat door optimalisatie van uw salesprocessen en organisatie
Recente vacatures
inRegio Utrecht - Breda
Meer vacatures >

 

Cheque van € 4.000,-- voor Stichting Vier het Leven

Cito Benelux en Puur Sales schenken geld aan de stichting Vier het Leven

 

Verbeter uw verkoopresultaat!

 

Training & coaching

 

"Profsgroep heeft meegedaan aan sponsorloop tegen melanoonkanker, georganiseerd door PinkRoccade Local Government"

Bonny Ribbers - Account Manager

"Ze weten precies wat er in de markt speelt"

Bonny Ribbers    Account Manager
Lees meer...

Ralph Boymans - New Business Sales

"Oprechte interesse in opdrachtgever én kandidaat "

Ralph Boymans
New Business Sales

Lees meer...

Christine Dankbaar - Sales Manager Nederland

"Ik ben bewuster geworden van onze sales processen"

Christine Dankbaar
Sales Manager

Lees meer
Robbert van Ravenzwaaij - Senior Account Manager

"Pure bemiddeling met passie voor het vak"

 

 

Robbert van Ravenzwaaij
Sr. Account Manager

 

Lees meer...

Victor van Loon

"Puur Sales staat voor vertrouwen en betrokkenheid"

Victor van Loon  
Sales Consultant

Lees meer...

Simone van de Rovaart - Sales & Marketing

"Puur Sales; oprecht, open en enthousiast"

Simone van de Rovaart
Sales & Marketing

Lees meer...
Paul Lempens - Accountmanager

"Puur Sales: het verlengstuk van de kandidaat"

Paul Lempens - Accountmanager

Lees meer...

"Met een stap voorsprong het gesprek in"

Edwin Esveldt -
Account Manager
Lees meer...

"Passie en flexibiliteit"

Eerde de Swart - 
Sr. Projectmanager
Lees meer...

Sales expertise

Puur Sales richt zich op het begeleiden en verbeteren van verschillende aspecten in het salesproces sturend op resultaatverbetering en succes. Wij onderscheiden daarbij een aantal verschillende pijlers: persoonlijke en zakelijke vaardigheden, personen en teams, tijdelijke en structurele capaciteit, project- en verkoopondersteuning.

Training & coaching sales professionals

Puur Sales geeft maatwerk sales trainingen die gericht zijn op een bepaald onderwerp of aandachtsgebied waarbij het doel is de sales professionals naar een hoger niveau te tillen. Bij onze coachingstrajecten richten wij ons op de interne organisatie. Daarnaast is het mogelijk recent gestarte sales medewerkers of kandidaten te trainen om hen te helpen sneller tot resultaat te laten komen binnen uw organisatie. De persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van uw sales medewerkers zullen een zeer positieve invloed hebben op uw successen.

Assessments voor salesafdeling

Bij een assessment kijken we niet zozeer naar de vaardigheden van een individu maar juist naar de persoon. Wat wil diegene (talent en motivatie), hoe ziet de situatie eruit, hoe voelt iemand zich, wat wil hij/zij bereiken, wat is de invloed van de werkomgeving en de privéomgeving: het gaat om de persoon achter de sales professional. Het doel van een individueel assessment is de kern te raken en professionals bewuster te maken van hun eigen persoon.
Naarmate een persoon meer kennis heeft van zichzelf en zijn eigen gewoontes, eigenschappen, capaciteiten en valkuilen, zal diegene beter presteren, efficiënter zijn resultaat bereiken en meer rendement opleveren voor het bedrijf.

Nulmeting sales team

Naast een individueel assessment is het effectief om het hele sales team te doorgronden. We kijken dan met name naar hoe een sales team op elkaar reageert, wat zijn de verhoudingen en wat gebeurt er als die verhoudingen veranderen, wat is de invloed en kracht van het team dat samenwerkt. Nulmetingen kunnen enorme eye-openers betekenen voor de organisatie. Teamgenoten leren elkaar waarderen en respecteren, waardoor zij beter en efficiënter samenwerken, hetgeen direct resultaat op zal leveren voor de organisatie.

Detachering interim sales

Wanneer u te maken heeft met onderbezetting door ziekte, ontslag of een plotselinge toename van de werkdruk, kunt u een beroep doen op Puur Sales. Afhankelijk van de wensen zoeken wij een kandidaat, stellen wij u voor aan een interim sales (manager) of bieden wij extra ondersteuning in de vorm van detachering.

Leadgeneratie

Het genereren van leads is lastig en een proces dat langdurig ondersteund moet worden om tot succes te leiden. Puur Sales focust zich op het inrichten van de back-office, zodat de afdelingen sales worden ondersteund. Wij maken, onderhouden, evalueren en bouwen contacten vanuit de cultuur van uw eigen organisatie. Wij hechten daarbij veel waarde aan de procesbewaking voor het maximale resultaat en opereren als een verlengstuk van uw sales - en marketingafdeling. Telesupport en telesales met de toegevoegde waarde van gemotiveerde sales professionals met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Werving & Selectie

Puur Sales richt zich op sales professionals vanaf medior niveau, waarbij we ernaar streven de juiste professional op de juiste plek binnen uw organisatie te plaatsen. Voor de tijdelijke invulling van sales vacatures op management niveau hebben wij een aantal zeer geschikte interim sales managers aan ons verbonden.

Si quelqu’un veut un mouton, c’est la preuve qu’il en existe un. Als iemand een schaap wil hebben dan weet je zeker (dan is dat het bewijs) dat er één bestaat.

Verbeter uw verkoopresultaat! Puur Sales contact Sales vacatures via RSS