Puursales

Zo werken wij

Bij Puur Sales zijn wij erop gebrand maximale waarde toe te voegen aan bedrijven en mensen. Ons vertrekpunt is verbinden. Wij bouwen duurzame relaties met onze opdrachtgevers en de beste commerciële professionals. Vervolgens verbinden we de kandidaat die echt waarde toe kan voegen aan de best passende opdrachtgever. Beiden begeleiden we naar succes. Zo werken we samen aan high performance sales teams die de zaak écht vooruithelpen.

Wat is onze visie op sales? High performance sales professionals zijn volgens ons meesters in het leggen van contact en snappen als geen ander hoe je een vertrouwensband bouwt. Vertrouwen is immers de basis voor het delen van cruciale informatie. Hiermee kan een goede sales professional de brug slaan naar een winstgevende en toekomstbestendige oplossing voor alle partijen.


hoge eisen

Puur Sales sluit aan bij de hoge eisen die bedrijven en commerciële high performers stellen aan een bureau van deze tijd. Als headhunters en recruiters zoeken wij continu commerciële toppers die een omgeving nodig hebben waar ze op hoger niveau kunnen Leren, Presteren en Genieten (LPG). Daarnaast werken wij met bedrijven die de potentie hebben te groeien en te ontwikkelen én die high performers een passende omgeving bieden waar zij kunnen groeien en excelleren. Zo wast de ene hand de andere.

Het draait allemaal om waarde toevoegen. Dat bieden wij onze kandidaten. Veel high performers zijn zich amper bewust van hun eigen potentieel. Zij zijn volop bezig met LPG in hun huidige rol en nemen nauwelijks de tijd stil te staan bij hun mogelijke carrièrepad. Puur Sales heeft oog en aandacht voor deze sales talenten. Wij maken ze bewust van hun potentie, helpen met het bouwen van een succesvolle carrière en coachen hen om het beste uit zichzelf te halen.

 

Sales Dienstverlening

De juiste set aan talenten, motivaties en ervaringen maakt een kandidaat tot een high performance sales professional. Puur Sales heeft samen met Spot On You een eigentijds Sales Assessment ontwikkeld waarmee we objectief meten of iemand het daadwerkelijk in zich heeft een succesvolle sales professional te zijn of te worden.

Met ons V5-Sales Matching Proces weten we die zeldzame sales professional aan jouw organisatie te koppelen. Andersom verbinden we sales talenten aan precies die organisaties waar zij verder tot bloei kunnen komen.

Meer weten over onze werkwijze?

 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures