Puursales

Headhunting

Met gemiddelde sales nemen onze klanten geen genoegen. De kandidaten die wij plaatsen nemen andersom geen genoegen met een gemiddeld bedrijf. Het headhunten en rekruteren van de juiste high performance sales professionals lukt ook niet met een gemiddelde aanpak. Het vraagt om een intensieve en unieke benadering. Puur Sales gaat daarom altijd verder en graaft dieper dan de gemiddelde recruiter.

Kwaliteit staat centraal in alles wat wij doen. Om dat te kunnen garanderen hebben wij het V5 Sales Matching Proces ontwikkeld. Dit bestaat uit vijf processtappen: Vinden, Verleiden, Verbinden, Verdiepen en Verbeteren. Ons beproefde traject garandeert kwaliteit en vraagt een tijdinvestering van gemiddeld drie maanden. Het resultaat is een langdurige winstgevende match. Zo blijkt ook uit onze cijfers.

  • Meer dan 1000 winstgevende matches in 22 jaar!
  • Kandidaten die we plaatsen zijn gemiddeld 3 jaar succesvol binnen hun rol.
  • Een op de drie kandidaten maakt binnen 3 jaar al een promotie.
  • Slechts 9 mismatches. Waarom? Soms lukt het gewoonweg niet.kwaliteit boven kwantiteit

Wanneer nieuwe klanten Puur Sales inschakelen, verwachten ze het liefst binnen een week na het verstrekken van de opdracht een lijst met geschikte kandidaten. Kwaliteit vraag echter tijd. Ons V5-Sales Matching Proces resulteert in maximaal drie topkandidaten. Wij verbinden alleen commerciële professionals en accountmanagers die voor minimaal 80% aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

De feiten spreken voor zich. Van de kandidaten die via reguliere sollicitatietrajecten zijn aangenomen, gaat 30% binnen vier maanden alweer op zoek naar een nieuwe baan. Dat geldt niet voor de sales- en accountmanagers die via Puur Sales aan de slag gaan. Onze mensen voegen gemiddeld vijf jaar lang waarde toe aan onze opdrachtgevers.

 

Garantie

Onze verantwoordelijkheid als Puur Sales houdt niet op bij een succesvolle plaatsing. Wij blijven graag in gesprek met zowel de sales professional als de opdrachtgever. Klopt de match na enkele maanden nog steeds? Of kunnen wij bijspringen met persoonlijke begeleiding? Mocht binnen een half jaar blijken dat de match niet conform verwachtingen is dan vinden wij een nieuwe kandidaat.

Meer weten?

 

VRIJE TEASER
Dit is een vrije teaser. Hier kun je eventueel een button plaatsen om te linken naar een andere website.

Puur HR

Recente vacatures