Voor kandidaten

Verken jouw carrièremogelijkheden bij PuurSales Recruitment!

Of je nu gericht wilt solliciteren of nog aan het oriënteren bent, bij PuurSales helpen we je graag bij het zetten van de juiste stap.

Als een compact recruitmentbureau met een specialisme in salesfuncties binnen de brede ICT-branche, bieden wij regelmatig diverse vacatures bij verschillende opdrachtgevers. Bij PuurSales benutten we onze kleinschaligheid ten volle, waardoor ons recruitmentproces uiterst persoonlijk en direct is, met korte communicatielijnen.

Onze functies zijn geschikt voor zowel young professionals als ervaren senior salesprofessionals. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om op maat gemaakte kansen te bieden die aansluiten bij jouw vaardigheden en ambities.

Bij PuurSales Recruitment streven we naar een optimale match tussen kandidaat en werkgever. Onze persoonlijke benadering staat centraal, waarbij we graag de tijd nemen om jouw carrièredoelen te begrijpen en jou te begeleiden naar een functie die past bij jouw talenten en groeipotentieel.

Verken vandaag nog de mogelijkheden bij PuurSales Recruitment en neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een uitdagende salesfunctie in de ICT-branche.

Met vriendelijke groet,

Het team van PuurSales Recruitment

Neem contact op met Michiel

Hoe wij werken

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we op informele wijze praten over je opleiding, kennis, vaardigheden, ervaring en motivatie. Maar we hebben het ook over jouw persoonlijke doelen en interesses. Waarin ligt voor jou de uitdaging? Welke doelen stel jij jezelf en hoe ziet je persoonlijke situatie eruit?

Zo leren we elkaar echt kennen en weet jij straks precies waar je aan begint. Voor ons is dat de sleutel tot een duurzame match. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Voor jouw droomjob

“Mijn droombaan is om als Sales professional mensen te helpen en ondersteunen bij allerlei taken en vragen en zo een positieve impact te hebben op hun leven en resultaat. Ik zou continu kunnen leren en groeien, en samenwerken met andere Sales toppers en experts om geavanceerde en passende oplossingen te bieden. De toegevoegde waarde voor de klant en voor het bedrijf staan bij mij centraal.”

Quote van Sander Regien, senior sales

PuurSales helpt je bij het vinden
van jouw Droombaan

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op en we gaan vrijblijvend in gesprek.

Succesvol Matching Process

DNA-matching in het kader van bedrijfscultuur verwijst naar het proces van het vinden van kandidaten die passen bij de waarden en normen van een organisatie. Het gaat om het beoordelen van potentiële medewerkers op basis van hun persoonlijke waarden, werkstijl en gedragskenmerken die overeenkomen met de bedrijfscultuur. Dit helpt werkgevers om medewerkers aan te trekken en te behouden die goed passen bij de organisatie, wat een positieve werkomgeving en betere prestaties bevordert.

DNA-matching staat bij PuurSales centraal.