OVER
PUURSALES

PuurSales: Uw partner in unieke werving en selectie.

Bij PuurSales is het onze passie om uw bedrijf te helpen groeien door de juiste salesprofessionals aan te trekken. Ik ben Michiel van der Kwast, de oprichter van PuurSales en ik heb de afgelopen 25 jaar actief gewerkt in de sales en sales management bij diverse bedrijven. Gedreven door mijn liefde voor sales, bedrijven en de intrinsieke schoonheid van mensen, heb ik PuurSales opgericht.

Naast mijn professionele bezigheden, vind ik ook mijn plezier in de elementen van de natuur. Wind, water en actie vormen voor mij de perfecte combinatie. Zeilen is mijn manier om competitie op te zoeken, terwijl ik met kiten zo hoog mogelijk wil vliegen. En in de sneeuw voel ik me helemaal in mijn element. Al moet ik eerlijk bekennen dat zwemmen nog op mijn lijstje staat om te leren.

Bij PuurSales begrijpen we dat sales niet alleen draait om vaardigheden en ervaring, maar ook om de juiste match tussen mensen en bedrijfscultuur. We streven naar het creëren van succesvolle verbindingen tussen getalenteerde salesprofessionals en bedrijven die op zoek zijn naar groei en succes.

Met onze persoonlijke benadering, diepgaande expertise en unieke werving en selectieprocessen, zijn we toegewijd om uw organisatie te helpen slagen. Ontdek vandaag nog wat PuurSales voor uw bedrijf kan betekenen.

Happy Sales

Neem contact op met Michiel

Gaan we spelevaren of kiezen we een richting?

Spelevaren doen we in onze vrije tijd. Met PuurSales gaan we voor hetzelfde doel: vrolijke opdrachtgevers en blije kandidaten. Kortom, de match bepaalt het succes!

Samen de diepte in

Iedere opdracht behandelen we met grote zorgvuldigheid. Wat is de bedrijfscultuur, de managementstijl, wat speelt er binnen de organisatie en wat is de concurrentiepositie? Waar zit de kern van de behoefte aan nieuwe sales professionals en wat is het niveau van de professionals die passen? We gaan graag samen met jou de diepte in.

Een lange termijn relatie

Daar gaan we voor. Het vinden van de juiste mensen is één ding, ze houden een tweede. Dat vraagt om de juiste begeleiding. Ook in die tweede stap blijven we graag jouw business partner. Resultaten neerzetten voor nu en de lange termijn, daar gaan we voor.

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op en we gaan vrijblijvend in gesprek.

Ons Team

 

Michiel van der Kwast

Michiel van der Kwast is oprichter van PuurSales. De afgelopen 25 jaar is hij actief geweest in sales bij verschillende bedrijven. Vanuit de passie voor sales, bedrijven en het mooie van de mens, ben ik Puur Sales gestart.

Wind, water en actie, ook die elementen zijn voor Michiel een perfecte match. Met zeilen zoekt hij graag de competitie op en met kiten wil hij zo hoog mogelijk vliegen. Ook in de sneeuw is hij in zijn element, maar zwemmen… dat moet hij nog leren.

Charles Kruip

Maak kennis met Charles Kruip: een ervaren sales- en consultancyprofessional met een sterke interesse in mensen en hun drijfveren. Charles heeft een langdurige achtergrond in sales en consultancy, waarbij hij zijn passie voor techniek heeft laten zien. Het is geen toeval dat Charles en Michiel ooit collega’s waren, want ook dat was een perfecte match.

Naast zijn professionele betrokkenheid is Charles een ondernemend persoon. In zijn vrije tijd geniet hij van activiteiten zoals tennis, zeilen en af en toe een ritje op de racefiets, hoewel hij toegeeft dat hij daar te weinig tijd voor vrijmaakt.

Met zijn uitgebreide ervaring en passie voor het begrijpen van mensen, is Charles een waardevolle aanwinst voor het team van Puur Sales. Hij staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste salesprofessionals die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Marijke Ten Brink

Marijke ten Brink is werkzaam als recruiter bij PuurSales. Zij heeft een achtergrond als maatschappelijk werker en is ruim 12 jaar werkzaam geweest in het sociale domein voor zij haar eigen coach praktijk startte. Mensen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling is waar haar vuur van aan gaat. Bij PuurSales kan zij haar sociale hart ophalen door de persoonlijke gesprekken die zij voert met de kandidaten, waarin haar streven is om duidelijk te krijgen waar de kwaliteiten, wensen en behoeften liggen voor een passende vervolgstap in hun carrière. Hierdoor kan de juiste match tot stand komen!

Wanneer Marijke niet aan het werk is, is zij te vinden op één van de tropische stranden van het zonnige eiland Curaçao. Dit is waar zij woont en werkt. Met een tijdsverschil van 6 uur met Nederland heeft zij in de middag en avond contact met de kandidaten in Nederland.

“Liever géén match dan een slechte match”

Waar kunnen we je mee helpen?

Elke match begint met een gesprek. Neem vrijblijvend contact op. We zijn benieuwd naar je verhaal.