HET DNA
MATCHING
PROCESS

Het is cruciaal voor organisaties om het verschil te kunnen maken, en daarvoor hebben ze de juiste mensen nodig. Gedreven sales professionals die niet alleen weten waar hun kracht ligt, maar ook hun zwaktes erkennen en deze kunnen omzetten in succes. Deze professionals zijn in staat om gestelde doelen te behalen, zijn communicatief sterk en tillen hun team naar een hoger niveau.

Het werven van high performers in sales is echter geen eenvoudige taak. Het vraagt om een doortastende aanpak, waarbij nauwkeurige selectie en grondig onderzoek cruciaal zijn. Bij ons begrijpen we dat het vinden van de juiste kandidaten een uitdaging kan zijn, en daarom bieden we gespecialiseerde diensten aan om je te helpen bij het aantrekken van toptalent.

Onze aanpak begint met een diepgaand begrip van jouw organisatie, jouw doelen en de specifieke vereisten van de functie waarvoor je een high performer zoekt. We voeren uitgebreide interviews en assessments uit om de vaardigheden, ervaring en

persoonlijkheid van potentiële kandidaten te evalueren. Daarnaast maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring in het vinden van de beste sales professionals.

We geloven sterk in het belang van maatwerk. Elke organisatie is uniek en heeft specifieke behoeften. Daarom passen we onze zoekstrategieën aan om ervoor te zorgen dat we de juiste kandidaten vinden die perfect aansluiten bij jouw bedrijfscultuur en doelen. We streven ernaar om niet alleen sales professionals te vinden die voldoen aan de technische vereisten, maar ook aan de persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om een high performer te zijn.

Het headhunten van high performers is een investering in de toekomst van jouw organisatie. Het aantrekken van getalenteerde sales professionals kan leiden tot aanzienlijke groei, hogere omzetten en een concurrentievoordeel. Door met ons samen te werken, kun je erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om de juiste kandidaten te vinden die de potentie hebben om een positieve impact te hebben op jouw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze doortastende aanpak en expertise in het headhunten van high performers jouw organisatie kunnen versterken. Samen zorgen we ervoor dat je de sales professionals vindt die het verschil kunnen maken en jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Een persoonlijke aanpak voor een duurzame match

Talent is schaars en stelt hoge eisen, net als jij. Om aan deze eisen binnen sales recruitment tegemoet te komen, heeft PuurSales het DNA Matching Proces ontwikkeld. Essentie is een persoonlijke aanpak om zo de persoon achter de match te zien en te begrijpen. Niet alleen kennis en vaardigheden zijn belangrijk maar ook drijfveren, wensen en potentie.

Wat is er nodig voor een succesvolle plaatsing?

We starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we op informele wijze praten over opleiding, kennis, vaardigheden, ervaringen, en motivatie.

Persoonlijke doelen en interesses

Maar we hebben het ook over persoonlijke doelen en interesses. Waarin ligt de uitdaging? Welke doelen stelt de kandidaat zichzelf en hoe ziet de persoonlijke situatie eruit? Zo leren we de persoon achter de kandidaat echt kennen en zorgen we dat beide partijen straks precies weten waar ze aan beginnen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Resultaten PuurSales

We begeleiden onze opdrachtgevers én kandidaten gedurende het hele proces. Een plaatsingsproces duurt in de praktijk gemiddeld drie maanden. Een paar inzichten:

  • Meer dan 1.000 winstgevende plaatsingen in 25 jaar.
  • Ongeveer één derde van de kandidaten maakt promotie binnen drie jaar bij dezelfde werkgever.
  • Hebben we uitsluitend succes? Nee, het blijft mensen werken en soms gaat het niet goed. Maar ook dat lossen we goed op.